Unes 40 persones assisteixen a la visita guiada pel Congost

11/03/2014 | Actualitat

Una quarantena de persones es van interessar dissabte, 8 de març, per l’estat de les obres de restauració que l’Associació Hàbitats/Projecte Rius està impulsant al riu Congost al seu pas de Llerona.

Amb l’objectiu d’apropar aquest indret a la ciutadania i donar a conèixer la restauració que s’està duent a terme, Associació Hàbitats/Projecte Rius va programar una visita guiada per les obres a càrrec d’Andreu Salvat, director del projecte i membre d’Aprèn, Serveis Ambientals.

Durant el recorregut, que va tenir una durada de dues hores, els assistents van poder veure in situ els processos de substitució d’espècies vegetals invasores, com la canya americana, per espècies autòctones, com salzes i àlbers. També  es van donar a conèixer les accions amb voluntariat que complementaran les obres tècniques.

El projecte de restauració es desenvolupa amb el suport de Fundación Biodiversidad, del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, i del Departament de Territori i Sostenibilitat. També compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès i el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs.



Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació