Èxit de participació en la segona neteja del Congost a La Garriga

19/02/2014 | Actualitat

La segona jornada de neteja de les lleres del riu Congost al terme municipal de La Garriga, que va tenir lloc el passat dissabte, 15 de febrer, va aplegar 85 veïns i veïnes. La xifra ha superat amb escreix la cinquantena que hi van prendre part de l’activitat el passat mes de novembre.

Les tasques de neteja van començar a les 9.30 hores des del pont del carrer Moranta i van permetre omplir una vintena de sacs d’1m3 cadascú de plàstics i ferralla.

L’Ajuntament de La Garriga s’ha mostrat molt satisfet per la bona acollida d’aquesta iniciativa, que té per objectiu mantenir en bon estat l’entorn fluvial, després de la neteja que es va fer fa uns mesos dels marges del riu de canyes i altres espècies invasores.

L’activitat va transcórrer en un ambient molt festiu i, en finalitzar la neteja, els assistents van celebrar plegats una botifarrada.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació