Segona jornada de neteja del Congost a La Garriga

12/02/2014 | Actualitat

Després de l’èxit assolit amb la primera jornada de neteja dels marges del riu Congost al seu pas per La Garriga, que va tenir lloc el passat novembre i va mobilitzar una cinquantena de persones, l’Ajuntament del municipi ha organitzat per al pròxim dissabte, 15 de febrer, una segona trobada.

L’activitat començarà a les 9:30 hores a la Plaça dels Tres Tombs, a tocar el pont del carrer Moranta, i des d’allà s’iniciaran les tasques de neteja i recollida de deixalles de la llera del Congost.

Els voluntaris han de portar guants i calçat de muntanya o apte per moure’s per aquest terreny. A mig matí, s’oferirà un esmorzar i, al finalitzar les tasques de neteja, un aperitiu. A més, tots els participants rebran com a obsequi un DVD amb el documental 25è Aniversari del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs.

Per participar, cal inscripció prèvia a mambient@ajlagarriga.cat o bé trucant a l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de La Garriga al telèfon 93 860 52 91.

 Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació