El Consorci edita un document amb prescripcions tècniques per a xarxes de sanejament

05/02/2014 | Actualitat

El departament d’Enginyeria del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs ha redactat un informe on s’estableixen i s’ofereixen una sèrie de pautes que han de permetre unificar els criteris de projecte i construcció de les xarxes de sanejament. L’objectiu és garantir la qualitat d’allò que es construeix i que, per la via de l’homogeneïtat i la normalització, aquests criteris serveixin de guia per a projectistes, constructors, directors d’obra, administracions i promotors, tot assegurant una correcta i durable funcionalitat de les obres de sanejament.

Podeu consultar el document dins l’apartat Estudis i projectes d’aquest web.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació