La Conca del Besòs, a “Riu Avall”

22/01/2014 | Actualitat

El programa de Televisió de Catalunya s’emet divendres pel Canal 33 a partir de les 22 hores.

Aquest divendres, 24 de gener, a les 22 hores, Televisió de Catalunya emetrà pel Canal 33 el tercer capítol de la nova temporada de “Riu Avall” dedicat, en aquesta ocasió, al Besòs. En ell, es descobrirà la sorprenent recuperació del conjunt d’aquesta conca.

El Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs ha col•laborat en l’elaboració d’aquesta nova entrega, que comptarà, entre d’altres, amb el testimoni del gerent de l’organisme, Josep Arráez.

“Riu avall” és una sèrie de divulgació ambiental que convida a descobrir la història i l’art, la natura i els paisatges, la gastronomia i la vida de les gents de la Catalunya fluvial. Gravada des de l’interior del riu, la sèrie ofereix una perspectiva singular que permet apreciar l’important patrimoni riberenc que encara atresorem.

Després de la seva emissió pel Canal 33, aquest capítol està disponible al web del programa.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació