Una cinquantena de voluntaris netegen els marges del Congost a La Garriga

26/11/2013 | Actualitat

El passat diumenge, 24 de novembre, una cinquantena de persones van participar de la jornada de neteja popular que va organitzar l’Ajuntament de La Garriga a la llera del riu Congost al seu pas per aquest municipi. La jornada s’ha emmarcat dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Els treballs, que van comptar amb la col·laboració de Protecció Civil, es van concentrar especialment al marge dret del riu, entre els voltants del pont de Can Noguera i el pont de la Doma.

Els voluntaris van omplir de residus, sobretot plàstics i ferralla, un total de 16 sacs d’1 m3 cadascú.

L’activitat, que s’ha fet setmanes després de la neteja dels marges del riu de canyes i altres espècies invasores, permetrà ara plantar i estabilitzar els talussos.

L’èxit de participació de la jornada popular i les ganes de continuar col·laborant dels voluntaris han fet que l’Ajuntament ja estigui plantejant la possibilitat d’organitzar una segona jornada en els pròxims mesos.

L’acte ha comptat amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l’Agència de Residus de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació