Curs de mostreig i diagnòstic de qualitat d’aigües a la seu del Consorci

26/11/2013 | Actualitat

La Sala d’Actes de la seu del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs acollirà dissabte, 30 de novembre, un Curs de mostreig i diagnòstic de qualitat d’aigües que impartirà l’associació ADECAGUA (Asociación para la Defensa de la Calidad de las Aguas).

El curs començarà a les 9 hores amb una primera part teòrica, on experts i professionals oferiran xerrades sobre diverses matèries, com l’estudi fisicoquímic de l’aigua, la importància dels macroinvertebrats aquàtics o la restauració d’espais fluvials.

Per dur a terme la part pràctica, els assistents es desplaçaran fins al riu Congost on podran veure en directe com es realitza un mostreig.

Aquesta activitat, totalment gratuïta, s’adreça als socis d’ADECAGUA i a educadors ambientals que treballin en temes relacionats amb el medi fluvial i, en general, a qui vulgui ampliar els seus coneixements en aquesta matèria.

Cal inscripció prèvia enviant correu a coordinacion@adecagua.es.

La jornada compta amb la col·laboració de la Fundación Biodiversidad; del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente; de Water Environment Federation; del Centro Ibérico de Restauración Fluvial (CIREF) i del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs.

Sobre ADECAGUA

ADECAGUA va iniciar la seva activitat l’any 1967 amb l’objectiu d’esdevenir marc de referència i punt de trobada de tots aquells professionals i interessats en l’àmbit de coneixement i millora de la qualitat de les aigües. Actualment, té més de 300 socis i és la principal associació espanyola relacionada amb la gestió de la qualitat de les aigües.

PROGRAMA CURS DE MOSTREIG I DIAGNÒSTIC DE QUALITAT D’AIGÜES



Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació