Vallès Visió celebra els 25 anys del Consorci per a la Defensa de la Conca del Riu Besòs

18/10/2013 | Actualitat

Amb motiu del 25è aniversari del Consorci, Vallès Visió vol retre homenatge a tota la feina feta amb un programa especial que emetrà dimarts 22 d’octubre, a les 20 h.

Durant aquest espai, el canal del Baix Vallès emetrà el vídeo documental, d’uns 20 minuts de durada, elaborat pel Consorci on es recullen aquests anys d’història i on es pot veure la gran transformació que ha sofert la Conca del Besòs. El fil conductor d’aquest documental és el testimoni i les vivències dels diferents presidents, des de l’Anna Maria Palé, la primera presidenta, fins a l’actual president, Sergi Mingote.

A continuació, la cap d’informatius de Vallès Visió, Neus Parés, entrevistarà Sergi Mingote i Josep Arráez, president i gerent de l’organisme, respectivament, amb els què parlarà de l’evolució del Consorci, de la tasca que realitza i de l’evolució i els nous reptes del Consorci.

L’acte central del 25è. aniversari del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs va tenir lloc fa uns dies a la Sala La Torreta de Montmeló. Un acte que va servir per a reconèixer la feina feta en la recuperació dels rius al territori en aquests anys, tant per l’entitat com pels municipis implicats i que va comptar amb la presència d’alcaldes, alcaldesses, regidors, tècnics de medi ambient dels municipis consorciats, representants del món empresarial, membres de la Diputació de Barcelona, experts i grups ecologistes, personal, treballadors i expresidents del Consorci.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació