Santa Eulàlia de Ronçana celebrarà diumenge, 6 d’octubre, el Dia Mundial dels Ocells

02/10/2013 | Actualitat

Un any més, el Grup Ornitològic del Tenes (GOT) commemorarà el Dia Mundial dels Ocells amb una jornada de tallers i activitats que tindrà lloc diumenge, 6 d’octubre, a partir de les 9 del matí a Santa Eulàlia de Ronçana.

La celebració compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs.

L’inici de les activitats tindrà lloc al Parc de Can Font, situat al costat del riu Tenes, a les 9 del matí amb una passejada guiada per a l’observació d’ocells. Es recomana porta roba còmoda i calçat adequat i, si és possible, prismàtics.

A partir de les 11, els assistents podran participar en diversos tallers de caixes nius, de menjadores d’ocells i de pintura, per als més petits. A més, durant tot el matí tindrà lloc una sessió d’anellament científic, a càrrec del Grup d’Anellament PARUS.

Des de 2008, el GOT i el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs celebren d’aquesta manera el Dia Mundial dels Ocells, que es commemora cada primer diumenge d’octubre.

L’edició de l’any passat va aplegar més de 200 persones.

Podeu consultar el cartell jornada dia mundial ocells.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació