“Conservem el passeig del Tenes!” a Bigues i Riells

10/10/2013 | Actualitat

Associació Hàbitats/Projecte Rius ha organitzat per al pròxim dissabte, 12 d’octubre, una jornada de voluntariat familiar a Bigues i Riells. L’activitat començarà a les 10 hores i es durà a terme una actuació de manteniment i conservació del Passeig del Tenes, un itinerari urbà que permet descobrir alguns dels elements naturals i patrimonials més destacats de la població. El punt de trobada serà a l’inici del passeig, a La Baliarda.

El Passeig del Tenes es va inaugurar l’any 2010 gràcies al projecte de custòdia fluvial que Associació Hàbitats desenvolupa a la població i a l’esforç d’un conjunt de voluntaris locals. L’actuació del dissabte 12 permetrà fer un manteniment de l’espai i inclourà accions com la neteja dels plafons, la retirada de deixalles o l’extracció d’espècies invasores.

L’activitat és oberta a tota la població i, molt especialment, a famílies. Les persones interessades han d’inscriure’s enviant un correu electrònic a info@associaciohabitats.cat o al telèfon 93 421 32 16.

Aquesta activitat, dóna continuïtat al programa Rius en família, compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Associació Mediambiental La Sínia i l’Ajuntament de Bigues i Riells.

Podeu conèixer més dades de la jornada a l’apartat Agenda.

 Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació