El nou itinerari de natura de la riera de Martinet s’inaugurarà aquest dissabte, 13 de juliol

09/07/2013 | Actualitat

Riera de Martinet (Aiguafreda)

Els treballs de condicionament de la riera de Martinet, duts a terme per l’Associació Martinet, Grup de defensa fluvial, amb el suport de l’Associació Hàbitats, l’Ajuntament d’Aiguafreda i l’empresa Salgot, han permès habilitar un itinerari que s’endinsa per un dels racons de més bellesa d’aquest municipi i que alberga un dels hàbitats fluvials més ben conservats del Montseny.

El pròxim dissabte, 13 de juliol, tindrà lloc l’acte inaugural que s’iniciarà a la Font dels Enamorats (Aiguafreda) a les 10 hores amb una visita guiada pel nou itinerari.

A les 12 hores, se celebrarà l’acte institucional amb les intervencions de Salvador Parareda, representant de l’Associació Martinet, Grup de defensa fluvial; Xavier Martí, president de l’Associació Hàbitats, i un representant de l’Ajuntament d’Aiguafreda. L’acte es clourà amb un refrigeri per a tots els assistents.

Durant els últims anys s’han realitzat nombroses actuacions al llarg de l’itinerari, s’ha editat una guia i aquest mes de juliol s’han instal·lat quatre plafons informatius amb criteris didàctics per afavorir la descoberta dels valors naturals de la zona als visitants.

Aquest nou camí forma part del conjunt de rutes del Parc Natural del Montseny, reserva de la Biosfera per la UNESCO, ja que gran part de la riera es troba dins dels límits d’aquest espai protegit.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació