Unes 50 persones assisteixen a la jornada tècnica sobre sanejament i medi fluvial

20/06/2013 | Actualitat

Com actuar per tenir una xarxes de clavegueram municipals en bones condicions i evitar inundacions, filtracions, desbordaments o, fins i tot, enfonsaments, i com prevenir la proliferació d’espècies de flora invasores a les lleres dels rius. Aquestes han estat dues de les les ponències que han centrat la jornada tècnica sobre “Xarxes de Sanejament i Restauració fluvial” que va acollir ahir, 19 de juny, la seu del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs.

Organitzada pel Consorci i l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua, la trobada ha comptat amb les intervencions de Fernando García, gerent de Drenatges Urbans del Besòs (DUB); Jesús Belda, Cap del Servei Municipal de DUB; Àngel Freixó, gerent de SISLtech; Manel Isnard, responsable de Medi Fluvial del Consorci; Andreu Salvat, responsable de l’empresa de serveis mediambientals Aprèn, i Xavier Romero, tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament de Granollers.

A més de les intervencions dels enginyers Xavier Latorre i Lorenzo Correa, president i vicepresident de l’ACAA, respectivament, i el tancament de l’acte a càrrec d’Albert Camps, vicepresident del Consorci i regidor de l’Ajuntament de Granollers.

Entre el nombrós públic assistent, prop d’una cinquantena, que pràcticament va omplir la sala d’actes del Consorci, hi havia molts regidors i tècnics dels municipis consorciats, que van poder aclarir i obtenir respostes sobre aspectes molt importants en la gestió diària de les seves poblacions.

Durant la jornada també es va valorar la gran tasca duta a terme pel Consorci en la implantació dels sistemes de sanejament i la recuperació del medi fluvial durant els seus 25 anys de trajectòria.

 Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació