L’ACAA i el Consorci organitzen una jornada tècnica sobre “Xarxes de sanejament i restauració fluvial”

12/06/2013 | Actualitat

Emmarcada dins els actes de celebració del seu 25è aniversari, el Consorci i l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua han programat per al proper 19 de juny una jornada tècnica sobre “Xarxes de sanejament i restauració fluvial”.

L’activitat s’adreça especialment a tècnics i regidors, així com a professionals vinculats a aquests àmbits.

Durant la jornada, que tindrà com a ponents enginyers i experts en aquestes matèries, es tractarà sobre: present i el futur de les xarxes de sanejament, prevenció i tractament d’espècies de flora invasora i reducció de l’impacte de les aigües residuals en el medi fluvial, entre d’altres temes d’interès.

La ponència, que s’iniciarà a les 9 hores i finalitzarà a les 14 hores a la seu del Consorci, és gratuïta, si bé cal inscripció prèvia.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació