Fem Dissabte! – 8 de juny pel matí

DATA: 8 de juny
HORA: A partir de les 9 hores (consultar cada municipi)
ORGANITZA: Associació Hàbitats – Projecte Rius amb la col·laboració dels ajuntaments d’Aiguafreda, Canovelles, Centelles, Figaró-Montmany, La Llagosta, L’Ametlla del Vallès, Lliçà d’Amunt, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor i Santa Perpètua de Mogoda. Amb el suport del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs.

Fem Dissabte! és una jornada ludico-festiva de neteja de les lleres dels rius a nombrosos municipis que aplega més de 1.000 voluntaris i voluntàries i que permet la recollida de tones de deixalles en un sol matí.

Per consultar llocs de trobada i horaris:
http://www.projecterius.org/femdissabte/municipis.htmlImprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació