El Consorci commemora el Dia Mundial del Medi Ambient amb la posada en marxa de la nova web

05/06/2013 | Actualitat

Avui, 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, ha entrat en funcionament aquesta nova pàgina web del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs, disponible a l’adreça www.besos-tordera.cat.


La nova site té un disseny més modern i atractiu, i es basa en criteris de fàcil navegació. S’han reestructurat els continguts en diferents menús, per tal d’apropar la nostra tasca a tota la ciutadania i fer-la més entenedora, s’han creat nous apartats i s’han redissenyat els ja existents.
L’actualitat ocupa ara un espai destacat al home principal i s’ha creat una agenda, on es recullen totes aquelles activitats relacionades amb la Conca del Besòs.
La remodelació de www.besos-tordera.cat s’inclou dins el procés de renovació i modernització que ha engegat aquest organisme enguany, tot coincidint amb el seu 25è aniversari. En paraules del president del Consorci, Sergi Mingote, “la nova web dona resposta a la necessitat de comunicació i proximitat amb els ciutadans i ciutadanes, amb els municipis i amb d’altres organismes i institucions que també vetllen pels nostres rius”. Dins aquesta mateixa línia, el passat mes de març naixia el butlletí Fem Besòs, disponible en format PDF a la nova web.
Per últim, tots els municipis consorciats disposen d’un espai d’accés restringit i exclusiu on tenen dipositada tota la informació i la documentació per a la realització de tràmits i d’altres consultes.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació