Montornès del Vallès acollirà el proper diumenge, 26 de maig, una Matinal de Natura

22/05/2013 | Actualitat

L’Ajuntament de Montornès del Vallès i el Grup Ornitològic del Tenes (GOT), amb la col·laboració del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs i el Grup d’Anellament PARUS, han organitzat per al proper diumenge, 26 de maig, una Matinal de Natura a la llera del riu Mogent.

La jornada s’iniciarà a les 9 hores, a la zona del recinte firal, entre l’avinguda Llibertat i el camí de Santa Caterina, amb una sortida guiada per a l’observació d’ocells. Durant el passeig, es podrà conèixer i gaudir de les diferents espècies d’aus que actualment trobem en aquest indret. Per aquest motiu, els organitzadors aconsellen, si és possible, portar prismàtics.

A partir de les 11 del matí, es posaran en marxa els tallers de caixes nius i de menjadores. Una de les activitats amb major nombre de participants d’aquestes matinals, que estan donant a conèixer les particularitats de la nostra conca a molts ciutadans i ciutadanes.

Durant tot el matí, el Grup d’Anellament PARUS portarà a terme una sessió d’anellament científic.

Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tots els públics.

Aquestes matinals de natura organitzades pel GOT, amb el suport del Consorci per a la Defensa del riu Besòs, tenen per objectiu donar a conèixer la gran quantitat d’espècies d’aus que podem trobar als nostres rius. Actualment, es tenen censades unes 300 a tota la Conca del Besòs.

Montornès del Vallès acollirà el proper diumenge, 26 de maig, una Matinal de NaturaImprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació