Millora del camí fluvial que connecta Granollers i Montornès

24/05/2013 | Actualitat

Els ajuntaments de Granollers i Montornès del Vallès han dut a terme una actuació conjunta per a la millora del camí fluvial del Congost que uneix ambdós municipis. Les obres d’arranjament han recuperat 1,2 Km de passeig per a usos socials diversos, com ara caminar, córrer, anar en bicicleta o gaudir-ne de la natura.

En el cas de Montornès del Vallès, s’ha obert un camí de 887 metres, amb una amplada de 3 metres, s’ha aplanat i s’ha la compactació del terra. Aquest espai abans era difícilment practicable, ja que estava ocupat per la vegetació i no tenia traçat definit. Aquesta actuació ha comptat amb la col·laboració de l’empresa Sumitomo Bakelite, que el passat mes d’abril va signar un conveni per regular l’aportació de 3.500 euros al projecte.

A Granollers, s’ha millorat un tram d’uns 400 metres de camí fluvial amb tasques de desbrossada i retirada de deixalles i abocaments.

Aquest conjunt d’actuacions han permès crear un gran espai d’ús social, respectuós amb el medi ambient, la salut i el lleure. Ara es poden fer circuits a peu, en bicicleta o corrent de Granollers a Montornès i Montmeló, i també s’han ampliat els itineraris pel Passeig Fluvial:

Ruta del Congost fins la mar Mediterrània

Recorregut pels marges del Congost d’uns 20-25 Km de Granollers/Montornès del Vallès fins a les platges de Sant Adrià del Besòs.

Circuit des de Can Cabanyes fins Montornès Nord

Itinerari circular de 4 Km que recorre el Passeig Fluvial des de l’aiguamoll de Can Cabanyes fins el pont del carrer Raiguer de Montornès del Vallès.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació