Èxit de participació a la primera Matinal de Natura celebrada a Montornès del Vallès

27/05/2013 | Actualitat
Matinal natura Montornés

La Matinal de Natura celebrada el passat diumenge, 26 de maig, a Montornès del Vallès va atreure més de 200 persones, que es van donar cita durant tot el matí a la llera del riu Mogent per participar a les diferents activitats programades.


La jornada es va iniciar a les 9 del matí amb la sortida guiada per a l’observació d’ocells, que es va dividir en dos grups d’unes 30 persones cadascú. Els amants de la natura i de les aus van poder veure gran diversitat d’espècies: bernat pescaire, rossinyol, martinet blanc, gaig i pigot, entre d’altres.
Sobre les 11 hores, es van posar en marxa els diferents tallers, com el de caixes niu, el de menjadores i un de pintura per als més menuts, a la zona del recinte firal, entre l’avinguda Llibertat i el camí de Santa Caterina, just al costat del circ que aquests dies s’ha instal•lat al municipi. Tots ells van rebre una gran acceptació entre els assistents.
Durant tot el matí, el Grup PARUS va dur a terme el taller d’anellament científic, que va despertar l’interès de tots els ciutadans i ciutadanes que s’hi van acostar al riu.
La primera Matinal de Natura de Montornès del Vallès ha estat organitzada pel Grup Ornitològic del Tenes (GOT), amb la col•laboració de l’Ajuntament del municipi i el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs.

 Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació