Granollers celebrarà una matinal de natura el proper diumenge, 14 d’abril, al riu Congost

10/04/2013 | Actualitat

El Grup Ornitològic del Tenes (GOT), amb la col·laboració del Museu de Ciències Naturals de Granollers, el Grup Parus Natura i el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs, ha organitzat una Matinal de natura al riu Congost que tindrà lloc el proper diumenge, 14 d’abril, a partir de les 9 hores, al Passeig Fluvial, davant de l’Institut Antoni Cumella.

 La jornada s’iniciarà a les 9 del matí amb sortides per a l’observació d’ocells. A partir de les 11, els assistents podran participar en diversos tallers de caixes nius, de menjadores d’ocells i de pintura, adreçat als més petits. A més, durant tot el matí tindrà lloc una sessió d’anellament científic.

La matinal de natura és una activitat gratuïta i oberta a tothom, especialment adreçada a públic familiar.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació