Tallers i activitats per commemorar el Dia Mundial dels Ocells

01/10/2012 | Actualitat

La celebració tindrà lloc el proper diumenge, 7 d’octubre, a Santa Eulàlia de Ronçana.

El Grup Ornitològic del Tenes (GOT), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs, ha organitzat, amb motiu del Dia Mundial dels Ocells, una jornada de tallers i activitats que tindrà lloc el proper diumenge, 7 d’octubre, a partir de les 9 del matí, al Parc de Can Font, a Santa Eulàlia de Ronçana.

El programa, amb propostes per a tots els públics, s’iniciarà a les 9 del matí al Parc de Can Font, des d’on es faran sortides per a l’observació d’ocells. A partir de les 11, els assistents podran participar en diversos tallers de caixes nius, de menjadores d’ocells i de pintura, adreçat als més petits. A més, durant tota la jornada tindrà lloc una sessió d’anellament científic.
Des de 2008, el GOT i el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs celebren d’aquesta manera el Dia Mundial dels Ocells, que es commemora cada primer diumenge d’octubre, amb la finalitat d’apropar i donar a conèixer aquests animals a la ciutadania.
L’acte també compta amb la col·laboració del Museu de Ciències Naturals de Granollers i del Grup d’Anellament PARUS.Imprimeix aquesta publicació Imprimeix aquesta publicació