Empresa mixta constituïda fa nou anys pel Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs -creada pels ajuntaments de la conca-, i l’empresa privada Sorea -soci privat constituït per un gran grup d’empreses del sector de l’aigua i sanejament,- comptem amb una àmplia experiència en la gestió i el manteniment del clavegueram, aconseguida gràcies a la suma dels coneixements dels seus dos integrants.


L’aigua, font de vida. Intervé íntimament en totes les activitats dels nostres pobles, tant en l’entorn urbà, industrial i rural.

Però: Que passa amb l’aigua després? La gran majoria d’aquesta entra a la xarxa de clavegueram i és conduïda fins als col·lectors per a portar-la a les estacions depuradores per tal d’eliminar la seva contaminació i donar-li una segona vida. Es tornarà a aprofitar en usos de reutilització o es retornarà a la natura.
Aquest camí de trànsit es fa d’una forma pràcticament imperceptible, subterrània i oculta, a través de la xarxa de clavegueram. Aquesta, si és correctament mantinguda, ens protegeix d’inundacions, de problemes sanitaris i afectacions al medi ambient.

Aquesta és la nostra tasca: Realitzar totes les funcions relacionades amb el clavegueram: des de la planificació i el disseny de la xarxa, fins les neteges, tant preventives com correctores, o la realització i el control de les connexions de servei i les obres necessàries, així com el manteniment dels elements de xarxa, estacions de bombaments etc. Tot això sempre sota la supervisió d’un equip humà de tècnics i operaris especialitzats. Feines realitzades amb eines i tècniques avançades com càmera TV, cartografia -SIG, GPS, instrumentació entre altres.

Treballem per a més de 20 ajuntaments de la conca del Besòs.

Els presento els equips de tècnics i operaris responsables dels diferents departaments.

Volem ser l’empresa de confiança

 

Fernando Garcia
Gerent

 

Equip de GabinetDRENATGES URBANS DEL BESÒS, SL
Av. Sant Julià, 241
08403 - GRANOLLERS
Tel. 93 840 52 77