CCB Serveis Mediambientals

Societat Mercantil de capital p˙blic, CCB Serveis Mediambientals va ser constitu´da pel Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Bes˛s.

">
Logotip de CCB Serveis Mediambientals S.A.

 

 


QUI SOM

Societat Mercantil de capital públic, CCB Serveis Mediambientals, SA va ser constituïda a l’any 1994 pel Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs, amb la finalitat de realitzar una gestió directa de les funcions de competència del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs. Amb el temps ha anat realitzant diferents treballs encarregats pel Consorci, sempre dins l’àmbit de la gestió del Sanejament.

 

QUE FEM

Enginyeria
Direcció i realització de projectes, tant d’infraestructures de sanejament com d’anàlisi, investigació, estudis, diagnòstics, avantprojectes i assessoria tècnica en temes de control, actuació i recuperació ambiental.

Manteniment
Execució de treballs de manteniment especialitzat de Sistemes de Sanejament, tant en Estacions Depuradores d’Aigües Residuals (EDAR) com Col·lectors en Alta i Estacions de Bombament. Dotada de personal Tècnic altament especialitzat i qualificat, és en l’actualitat una de les activitats principals. Tot realitzat el manteniment correctiu, implantant programes de manteniment preventiu i predictiu en diferents infraestructures de l’àmbit de la Conca del Besòs, amb les eines i tecnologies més avançades.

Automatització i Control
Realització de Projectes, direcció i execució de treballs d’automatització avançada en infraestructures de Sanejament (Estacions Depuradores, Estacions de Bombament, Col·lectors).

  • Programació d’autòmats (PLC)
  • Integració de programes SCADA
  • Connexió amb bases de dades, gestors d’informes, etc.
  • Telecontrol (Ràdio, Microones, TCP-IP, Internet, telèfon)
  • Videovigilància per internet

Informàtica
Anàlisi, disseny, programació i implantació d’aplicatius informàtics específics per a la gestió tècnica i administrativa del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs.

  • Bases de Dades
  • Programes de Gestió
  • Aplicatius SIG
  • Comunicacions

Principals clients: Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs

Logotip de CCB Serveis Mediambientals
Av. St. Julià, 241
08403 - Granollers

T. 93 840 52 70
F. 93 849 88 42
a/e: ccb@besos.cat

Tornar a capçalera

 

Última Actualització: 27/04/2008