La pedalada inclourà enguany una botifarrada per a tots els participants a l’arribada!

 

La prova s’iniciarà simultàniament a les 9.30 hores des de Granollers (Parc Firal), Montornès del Vallès (Av. Llibertat) i Parets del Vallès (Pavelló Joaquim Rodríguez). Els ciclistes resseguiran els camins fluvials dels rius Congost, Mogent i Tenes, respectivament, fins a arribar al Besòs, per continuar fent camí riu avall i fins a mar, al Parc Fluvial del Besòs. En els punts d’incorporació de Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet s’afegiran els darrers ciclistes d’aquesta pedalada.

Un any més, el Consorci, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Adrià, ha preparat una festa final amb actuacions musicals, a càrrec del grup de hip hop Brodas Junior. El Grup Ornitològic del Tenes (GOT) serà l’encarregat d’organitzat els tallers de caixes-niu. Com a novetat, i amb motiu del 30è aniversari del Consorci, tots els participants gaudiran d’una botifarrada.

 

Les inscripcions, totalment gratuïtes, ja es poden formalitzar aquí.

El nombre màxim de participants és de 1.000, i el període d’inscripció restarà obert fins que s’assoleixi aquesta xifra.

La prova també compta amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona i dels ajuntaments de Granollers, Martorelles, Montcada i Reixac, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles i Santa Coloma de Gramenet.