A més, el nostre programa educatiu estrena nova denominació aquest curs: “Descobreix el riu”

El dibuix de l’estudiant Carlota Pino Maestre, de l’escola Gassó i Vidal (Ripollet), ha estat el seleccionat pel jurat per inspirar el logo del programa educatiu del Consorci Besòs Tordera, que a partir d’aquest curs ja no és diu “Viu el Besòs” sinó “Descobreix el riu”.  Aquest canvi de nom obeeix també a l’ampliació de l’àmbit d’actuació del Consorci a la conca de la Tordera.

D’entre les més de 550 propostes de bernat pescaire rebudes pels estudiants de primària que han participat en el Concurs de Dibuix del programa educatiu Vu el Besòs 2016-2017, finalment ha estat aquest el seleccionat per dissenyar el nou logotip que serà la imatge del programa durant aquest curs 2017-2018.

Bernat pescaire de la Carlota Pino Maestre

Relació de guanyadors del Concurs de Dibuix

La guanyadora del 1r Premi de Cicle Inicial ha estat Carlota Pino Maestre, de l’Escola Gassó i Vidal, de Ripollet. Irene Val Calvillo, de l’Escola Ginesta, de Montcada i Reixac; i Laura Gutiérrez Delgado, de l’Escola Vila Parietes, de Parets del Vallès, s’han endut els dos Accèssits.

El dibuix de l’Aina Pons Magrazó, de l’Escola Pia de Granollers, ha estat seleccionat 1r Premi de Cicle Mitjà. En aquesta ocasió, els Accèssits han anat a parar a mans de Samuel Martos Gracia, de l’Escola Prosperitat, de Barcelona; i Aina Muñoz Paz, de l’Escola Pau Casals, de Montmeló.

El 1r Premi corresponent a Cicle Superior ha estat per a la Nerea Talavera Priego, de l’Escola Joan Maragall, de La Llagosta. Tania López Pastor, alumna d’aquest mateix centre, ha obtingut també un dels Accèssits en aquesta categoria. L’altre, se l’ha endut Joan Mauri López, de l’Escola Pilar Mestres-Jaume Torrens, de La Roca del Vallès.

En total, el jurat ha atorgat 3 primers premis, dotats amb xec regal valorat en 100 euros per a la compra de llibres i material escolar i estada gratuïta de 3 dies de colònies d’estiu a l’Escola de Natura de Vallcàrquera, i 6 accèssits (xec regal de 50 euros cadascú). Els centres escolars també han rebut el mateix import que els seus alumnes premiats per a la compra de material escolar.