La nova imatge es va donar a conèixer amb motiu del lliurament dels II Premis “Descobreix el riu”

D’entre les més de 400 propostes rebudes, el tòtil del Nin Martínez i Bardés, estudiant de de l’Escola Emili Carles Tolrà (Castellar del Vallès), ha estat el dibux seleccionat per inspirar el logotip del programa educatiu del Consorci “Descobreix el riu” per a aquest curs 208-2019.

Dibuix original de Nin Martínez
Guardonats del Concurs de Dibuix

Aquest dibuix s’ha endut a més el primer premi del II Concurs de Dibuix dins la categoria de Cicle Mitjà. Els Accèssits han anat a parar a mans de Ruben Guedes Meira, de l’Escola Pompeu Fabra, de Sant Adrià de Besòs; i Berta Barbany i Sayol, de l’Escola Pau Casals, de Montmeló.

La guanyadora del 1r Premi de Cicle Inicial ha estat Lucia Martín Perea, de l’Escola Font Freda, de Montcada i Reixac. Neus Pérez España, de l’Escola Sant Esteve, de Castellar del Vallès; i Vicente López Redo, també de l’Escola Font Freda, s’han endut els dos Accèssits.

Els últims guardons lliurats han estatels corresponents al Cicle Superior. El 1r Premi ha estat per a Joel Fernández Castro, de l’Escola L’Estel, de Granollers. Sara Meziani Azouagh, alumna d’aquest mateix centre, ha obtingut també un dels Accèssits en aquesta categoria. L’altre, se l’ha endut Ana Maria Dicha, de l’Escola Pilar Mestres-Jaume Torrens, de La Roca del Vallès.

En total, el jurat ha atorgat 3 primers premis, dotats amb xec regal valorat en 100 euros per a la compra de llibres i material escolar i estada gratuïta de 3 dies de colònies d’estiu a l’Escola de Natura de Vallcàrquera, i 6 accèssits (xec regal de 50 euros cadascú). Els centres escolars també han rebut el mateix import que els seus alumnes premiats per a la compra de material escolar.

Guardonats del Concurs de Fotografia

Júlia Forné Cot, estudiant d’ESO a l’Institut Pic del Vent (Caldes de Montbui), s’ha endut el 1r Premi del Concurs Fotogràfic –dotat amb un xec regal valorat en 150 euros per a la compra de material escolar i un diploma-, amb la seva fotografia Riera, presa a la riera de Caldes. A més, aquesta fotografia guanyadora serà portada del pròxim Butlletí Besòs Tordera.

Per la seva banda, la fotografia de Marina Álvarez Farré, de l’Escola Pia Granollers, titulada Cristal·litzat, on es pot veure part de la desembocadura del Besòs, s’ha emportat l’Accèssit d’Instagram, ja que ha estat la fotografia que ha rebut més vots, amb un total de 128, al canal d’Instagram del Consorci durant el període de votació, que va tenir lloc entre el 2 i el 16 de juliol. L’altre Accèssit d’aquest concurs ha estat per a Mariona Vicent Domènech, alumna de l’Escola Cervetó (Granollers), per La meva mirada al Congost. Els dos accèssits han rebut diploma i un xec regal valorat en 70 euros. La temàtica d’aquesta segona edició del concurs era “La teva mirada al riu”.